Holdet Bag

Holdet bag

Hovedarrangører:

Eva Mærsk, Morten Pedersen, Uffe V. Pedersen og Louise Helth van Sprang. Det er alles første Forum, men alle har både større cons og scenarier på samvittigheden.

Program: 

Eva Mærsk, Christian Mikkelsen og Uffe V. Pedersen står for program og indhold på Forum18.

Hvis du vil bidrage til Forum18, så se mere under Program.

Kommunikation:

Louise “#bifrostforum18” Helth van Sprang er kommunikations-ansvarlig på Forum. Hun er kvinden bag Facebooksiden og Forum18s Instagram

Scenariemesse: 
Carina Enggård er kvinden som holder tråd i årets Scenariemesse. Hvis dit scenarie eller projekt skal reklameres for på Forum i år skal du skrive til hende på: carina@forumbifrost.dk

Praktisk og INFO: 
Morten Pedersen, Louise Heldt van Sprang og Nadia Due Herbst er de praktiske afviklere på Forum18. Du kan fange dem på: info@forumbifrost.dk

Auktion: 

Morten Pedersen (plus hold!) står for årets auktion. De er Bifrostpuljens helte og står for donationer, pre-auktion og afvikling af årets auktion. Læs mere om auktionen her (snart).

Web:

Eva Mærsk er amatør-wordpress-entusiast. Alt det, der virker, er hendes fortjeneste (skriv på info@forumbifrost.dk hvis der er noget som ikke virker).

Tryghedskontakter: 

Jonas Thiim og Kathrine Abel er tryghedskontakter på Forum18. De kan fanges på både mail og telefon (kommer snart) før og under Forum18.

Siden opdateres løbende. Hvis dit navn skal være det næste, så skriv til info@forum18.dk Vi kan altid bruge en ekstra hånd!