Vision for Forum18

Vision for Forum 2018:

Forum18 har én overordnet vision og det er fællesskab.

Vores vision er at skabe Forum18, der kan bygge bro på tværs af miljøet, af hobbyer og aldersgrupper med masser af inspirerende indhold, interaktion og møder imellem mennesker. Vores vision er at bygge videre på de forgangne års udvikling med særligt fokus på at inkludere for alle – nye om erfarne, unge som ældre.

Slogannet for Forum18 er derfor:

Forum for Alle – Alle for Forum

Temaoverskrift for programmet: Fællesskab, frivillighed og feminisme

Til Forum 2018 ønsker vi et program, der er for alle i dansk liverollespil. Vi ønsker et program der har fokus på tre store hovedområder:

Fælleskab

Frivillighed

Feminisme

Derudover står Forum på tre ben: Netværk, Læring og Fundraising.

Fundraisingen til Bifrostpuljen foregår gennem auktionen, og evt. overskud fra arrangementet. Læring sker gennem programmet, og ved at deltagerne deler erfaringer med hinanden. Netværk sker når vi møder hinanden, deler vores erfaringer og har fælles oplevelser.  Mere end noget andet, skal Forum været et sted, hvor mennesker mødes for at inspirere hinanden og opleve et helt unikt interessefællesskab. Vi håber, at I vil være med til at skabe Forum18!

Hvad betyder det konkret? 

For årets Forum-arrangører betyder det, at vi vil have mere fokus på sociale aktiviteter, netværk og hands-on. Vi tror på, at folk lærer lige så meget af at afprøve hinandens regelsystemer, som de gør ved at høre om hinandens regelsystemer. Og hvorfor gå til et oplæg om en blackbox, når der er folk til stede, som kan fremvise deres ideer i en blackbox? Selvfølgelig vil man stadig kunne gå til oplæg på årets Forum, men vi som arrangører vil gerne fokusere på kvaliteten af oplæggene frem for kvantiteten. Vi vil transformere det klassiske forumoplæg til noget, der er meget mere interaktiv, og som inspirerer gennem leg og interaktion. Hvorfor sidde fast i de gamle klasselokaler og foredrag? Rollespillere er verden bedste interaktionsdesignere, når det kommer til vores scenarier og kampagner – det skal vi også være på Forum18!

Det betyder at vi på Forum18 vil arbejde på at du kan gå hjem med noget konkret til din forening, jeres nye scenarie eller din næste live-oplevelse efter hver en workshop, talk, snakkerunde eller møde i baren!