Fælles på Forum

Der skal være plads til os alle sammen på Forum. Det synes vi heldigvis også, der plejer at være, men for at sikre, at alle føler sig hjemme og har en god oplevelse, har vi et par tiltag inspireret tidligere Forumafholdelser samt af Bifrosts eget materiale om tryg deltagelse:

Der skal altid være ro i soveområdet.

Vi har en vagthavende arrangør, man kan få fat på hele døgnet.

Man kan få fat på vagthavende arrangør enten per telefon eller ved at henvende sig i Infoen i dennes åbningstid.

Vi beder alle deltagere om at opføre sig som de glade, seje, sociale og voksne mennesker, de er. Alle har forskellige grænser, og alle kan have en dårlig dag. Så pas på hinanden, når vi er mange samlet, så vi kan sikre, at alle får en god weekend.

Vagthavende arrangører og tryghedskontakter:

Hvis der opstår problemer eller konflikter, eller hvis du har brug for nogen at tale med i det hele taget, er du altid velkommen til at kontakte vagthavende arrangør eller en tryghedskontakt.

Du kan kontakte tryghedskontakterne på telefon: (kommer snart!)
Du kan kontakte arrangørholdet her: info@forumbifrost.dk eller på telefon: (kommer snart!)

Du kan altid tage fat i en tryghedskontakt hvis du er utryg, har været udsat for tyveri, har været ude for en særlig ubehagelig oplevelse eller lignende. Tag hellere fat i os én gang for meget end én gang for lidt – det gælder både tryghedskontakter og vagthavende arrangører.

Konkrete tryghedskontakter vil tilgå senere

Fest og alkoholpolitik

Der er fest om aftenen på Forum. Der er billig bar, høj musik og snak til den lyse morgen.

Baren serverer øl, sodavand, drinks og vin (glas).

Baren åbner hver dag kl. 17:00. Fredag lukker baren kl. 02:00. Lørdag lukker baren kl. 04:00

Baren serverer ikke alkohol for folk under 16, og barpersonalet kan forlange at se ID fra personer, hvis alder, de er i tvivl om.

Der må selvfølgelig gerne drikkes en stille øl i fællesområdet, men vi beder festen og rigtig fulde folk om at holde sig til barområdet.

Vi beder alle om at tage hensyn til hinanden, og vi lægger ekstremt fulde folk i seng.

Vi håber, at I alle har lyst til at støtte baren, hvorfra vores overskud går direkte til Bifrostpuljen, og derfor undlader at tage egne drikkevarer med hjemmefra.

UngdomsForum

Vi håber på at se rigtig mange unge på Forum – både fra efterskolerne og fra foreningerne.

I fællesområdet er der gode muligheder for at hænge ud med brætspil og hygge, og her håber vi, at alle vores deltagere vil mødes og spille spil og snakke på tværs af aldersgrupper.

De unge under 16 må ikke drikke alkohol, men der kan købes drikkevarer uden alkohol i kiosken i fællesområdet, og fællesområdet er frit for fulde mennesker.

Vi indretter en separat sovesal for unge under 18 år. Her må der ikke være alkohol, og den er ikke for de største festmennesker.

Vi er i kontakt med rollespilsefterskolerne Epos og Østerskov om at lave ture for nogle af deres elever, og om hvordan vi sikrer, at der er god plads til både de unge og resten af Forums deltagere.

Hvis du er ung (under 16) og gerne vil med, er du selvfølgelig velkommen, selvom du ikke går på en af rollespilsefterskolerne. Så skal du bare komme sammen med en voksen (18+), som tager ansvar for dig. Det kan for eksempel være en fra din forening.