Program

Forum er på mange måder en begivenhed skabt af deltagerne. Det er deres fantastiske oplæg, workshops, lege og øvelser der er hjertet i begivenheden og som bringer mennesker sammen på tværs af det store Bifrost fællesskab.


Hvis du kunne tænke dig at bidrage til Forum 2021 programmet med et sjovt eller spændende programpunkt kan du sende en ansøgning nedenfor.

Indsend et programpunkt

 

Har du spørgsmål vedrørende programmet kan du kontakte arrangørerne på program@forumbifrost.dk

 

Interesseret i at se hvad der er på programmet? Se her:

Larping Out Loud lancerede, som den første rollespilspodcast med udelukkende kvindelige værter, første afsnit i marts 2019. Podcasten blev til bl.a. i frustration over manglen på eksponeringen af kvindelige stemmer, men senere er der åbnet op for alle, der har noget at sige, som ligger inden for værternes interessefelt – miljøet har heldigvis også rykket sig generelt.

Værterne Katrine Wind og Kathrine Abel deler her ud af deres erfaringer: Hvad har de lært? Hvordan udvælger de gæsterne? Hvad er stadig svært? Hvad driver dem i projektet? Hvilke emner har taget dem med storm? Og hvordan sikrer de sig imod at brænde ud?

 

Here and queer!
Vi kommer til at tale om os, hvem vi er, hvad vi kan – nærmere bestemt, vi vil tale en hel del om vores arbejde med inklusion og anti-diskrimination og hvorfor det er mere vigtigt nu end nogensinde får, at miljøet der er lidt tavse, gør noget sammen i fællesskab. En blandet landhandel med fokus på arbejdet mod Bro kultur, skabe tryghed og finde sammenhold!