Tryghed & Samvær

Vi prioriterer tryghed højt for at skabe et imødekommende og fantastisk Forum – læs mere her om de tiltag og overvejelser vi har gjort for at opnå det.

Vores vision:

Forum 2024 er en kongres, der samler hele Bifrosts regnbue af fantastiske aktiviteter, interesser og hobbyer, i håbet om at finde fællesskaber, skabe minder og inspirere hinanden imellem. Denne fantastiske smeltedigel af ideer, kulturer og mennesker på tværs af Danmark dannes kun ved, at have et trygt og sikkert grundlag. Tryghed er vores alles sikkerhedsnet, og derfor er det noget af det vigtigste ved arrangementet.

Forum er noget vi skaber sammen! I løbet af konferenceweekenden vil der afholdes både spændende og lærerige programpunkter, hyggelige sammenkomster og masser af sociale aktiviteter med ligesindede. Det et sted for både gamle rotter, unge håb og alt derimellem mødes på kryds og tværs, med forskellige interesser og traditioner, identiteter, etniciteter, seksualiteter og religiøse/politiske overbevisninger og baggrunde — og ligesom hver lokalforening har forskellige traditioner og kulturer, kommer hver deltager med hver deres udgangspunkt og kultur til arrangementet.

For at alle kan føle sig velkomne, og have deres fedeste Forum, opfordrer vi jer til at møde hinanden med gåpåmod, vise interesse for hinanden, og ikke mindst respektere hinandens idéer, synspunkter og grænser – for sammen skaber vi vores Forum-fællesskab.

For at udleve denne vision, opfordrer vi alle vores deltagere til at læse vores Code of Conduct og orientere dig for, hvem der er årets tryghedsværter og hvordan deres arbejde udfolder sig.

Med andre ord – vi drømmer om et trygt Forum.

Læs vores samværspolitik:

Under Forum 2024 er Bifrosts samværspolitik gældende. Den kan du læse mere om her.

Tryghedsværter og henvendelse:

Du kan se årets tryghedsværter på denne side, så snart at vi har samlet et fantastisk crew!

Hvis du har spørgsmål eller henvendelser i forhold til tryghed på Forum 2024, så skriv til tryg@forumbifrost.dk – så kan vi gribe dig!