Program

Her vil du kunne finde programmet for Forum 2025, når det er blevet offentliggjort.

oplev de forskellige hobbyer

Vi ønsker at invitere Forums deltagere på besøg i alle de forskellige Bifrost-lande. Drømmen er at aktiviteterne skal fungere som vinduer ind i LARP, Cosplay, Figurspil, Reenactment, Pen & Paper og alle de andre fede hobbyer der findes i vores miljø.

Målet er at lave interaktive programpunkter, hvor deltagerne kan få en smagsprøve på hobbyen i trygge rammer.

Derfor har vi brug for din hjælp! Har du og dine venner en god idé til, hvordan man på under en time kan blive introduceret til din hobby? Så ræk endelig ud til vores programansvarlige.

Tværorganisatorisk samarbejde

Forum er et samlingspunkt for mange forskellige mennesker og fællesskaber fra hele landet. Derfor ønsker vi at have programpunkter, der opfordre til, eller facilitere tværsorganisatorisk samarbejde. 

Det betyder samarbejder på tværs af eksisterende fællesskaber og foreninger.

Har du lyst til at facilitere en aktivitet, hvor Forums deltagere kan netværke og lære af hinanden? Så tøv ikke med at række ud til vores program ansvarlige.


...Og hvad ellers der er på hjerteT!

Dit programpunkt format kan være

Indsend dit programpunkt

Denne formular kan bruges til at indsende din idé, til et programpunkt som du gerne vil afholde.

Hvad leder vi efter til programpunkter?

  • Programpunktet skal så vidt muligt lægge op til aktiv deltagelse. Det vil sige, at vi gerne ser at programpunktet lægger op til at deltagerne er en aktiv del af aktiviteten. Det kan f.eks. være gennem dialog under en talk/præsentation, ved at deltage som spiller eller fysisk deltage i aktiviteten.
 
  • Programpunktet skal gerne være tilgængeligt for nye deltagere. Det vil sige, at aktiviteten ikke kræver en bred viden om emnet, for at kunne deltage. Dette er ikke et krav, men noget som vi lægger vægt på i programmet.
 
  • Vi forventer at programpunktet kan afholdes indenfor 30-90 minutter.
Hvad vil du gerne lave?
Jeg giver tilladelse til, at Landsforeningens Bifrost kan kontakte mig via e-mail eller telefon som angivet i formularen, angående din forspørgsel. Jeg har mulighed for at tilbagekalde mit samtykke når som helst ved at henvende mig til Landsforeningen Bifrost. (info@landsforeningenbifrost.dk - Privatlivspolitik).